Marges van word-etiketten wijzigen en opslaan

Najsnarf

Elite lid
Met enig zoeken kunnen de marges van etiketten (in Word) aangepast worden, zodat de tekst precies goed komt. (euvel was: 2 mm te ruim naar linker zijde) .
Ook het opslaan in n A4 met die iets gewijzigde indeling van zo'n vel is geen probleem. Het formaat van de gewenste etiketten is te wijzigen via opties - ook in de wizard -en dan komt het bij verdere afhandeling het gewenste resultaat: precies passend binnen de gewijzigde grenzen.
Wat ik wil is dat dit iets gewijzigde etiket ( "zijmarges" iets vergroot van 0,72 naar 0,80 cm) bij een nieuwe actie met de wizard later weer terug te vinden is. ik mis de mogelijkheid dat dat iets gewijzigde etiket met de wizard een naam kan geven. Vraag zal duidelijk zijn voor hen die wel vaker etiketten met een eenvoudige database (bijvoorbeeld txt) in Word afdrukken.
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Ik vermoed dat je dan de wijzigingen als blanco pagina als normal.dot moet opslaan.
 

fredjeh

Enthousiast
Bij etiketten kun je zelf een etiket aanmaken en benoemen met de gewenste afmetingen en marges.
Enveloppen en etiketten,Etiketten, opties, nieuw en je etiket een naam geven.
 

Najsnarf

Elite lid
Inmiddels zie ik dat bij de keuze van welke etiketten ( "opties") verschillend zijn met (in dit geval)J8160. Als ik dan naar verdere details zoek kom ik het juiste etiket (met wat bredere kantlijn links) vanzelf tegen.Als ik het opsla (als pdf) en afdruk blijft de tekst vanzelf tussen de lijntjes van het etiket.

--- Update ---

No.001.jpg
 

fredjeh

Enthousiast
Als je als etiketproducent zie staan overige/aangepast wil dit zeggen dat dit etiketten zijn die zijn aangemaakt, je kan deze zelf een naam geven bij het ontwerpen.
 
Bovenaan Onderaan