NCF Awards 2014 - Informatie & spelregels

Status
Niet open voor verdere reacties.

Wilhelm

<font color="Red"><b>Administrator</b></font>
NCF Awards 2014

Van 18 mei t/m 8 juni houdt het Nationaal Computer Forum weer de NCF Awards. De leden van het NCF bepalen aan wie de awards zullen worden uitgereikt!

Tijdens de nominatierondes kun je in elke categorie een nominatie uitbrengen. Vervolgens kun je in de stemrondes stemmen op 1 van de vijf meest genomineerden.

Agenda

- 18-05 t/m 01-06: nominatierondes
- 02-06 t/m 08-06: stemrondes

Prijzen

In iedere categorie wordt uit de leden die genomineerd hebben een winnaar geloot die kan kiezen uit 1 van deze 2 spellen:

- Total War: Rome II
- Final Fantasy XIV: A Realm Reborn (Let op: dit is een zogenaamde MMO, waarbij na de proefperiode van 1 maand een abonnement moet worden afgesloten om verder te spelen)

In totaal worden er dus 8 spellen verloot. Iedereen kan maar n keer winnen om zoveel mogelijk mensen blij te kunnen maken met een spel.

Om je kansen zo hoog mogelijk te maken is het dus zaak om in iedere categorie een nominatie uit te brengen!

Sponsor

Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door Azerty.

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe computer of onderdelen, dan kan je via deze link korting krijgen bij Azerty en tegelijk het NCF ondersteunen: http://www.nationaalcomputerforum.nl/showthread.php?t=91162

[IMGL]http://media.nationaalcomputerforum.nl/vast01/ncf.058.png[/IMGL]
 

Wilhelm

<font color="Red"><b>Administrator</b></font>
De NCF Awards 2014 zijn bij deze gesloten, iedereen hartelijk bedankt voor de deelname.

Later deze week zullen de winnaars bekend gemaakt worden. Hierna zal er contact opgenomen worden met de winnaars om te vragen welk spel ze willen ontvangen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan Onderaan