Opgelost Nieuwe uidaging met een Gembird Wifi repeater

rayadam

Nieuw lid
Lid geworden
15 aug 2019
Berichten
12
Reaction score
0
Punten
1
Leeftijd
46
Wederom ben ik bezig in huis (dit keer zolder) om beter WIFI te krijgen. Ik heb nog een Gembird WNP-PR-002 in combinatie met T-Mobile Thuis Home Gateway HG659. Ik heb alles volgens de handleiding gedaan en hij gaat niet connecten. Mijn gevoel zegt dat de T-Mobile Thuis Home Gateway HG659, een hele boel dicht zet waardoor ik geen connectie kan maken. Iemand ervaring met deze gateway icm een wifi repeater
 

Aarie25

Moderator
Team lid
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
20.303
Reaction score
327
Punten
83
Leeftijd
39
Locatie
Gelderland
Jij hebt het ingesteld met de handleiding, heb je wel lang genoeg gewacht zodat hij is opgestart?
Werd hij wel weer gegeven en kon je een wachtwoord ingeven?
 

Aarie25

Moderator
Team lid
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
20.303
Reaction score
327
Punten
83
Leeftijd
39
Locatie
Gelderland

Rubensky

Moderator
Team lid
Lid geworden
17 okt 2011
Berichten
19.371
Reaction score
125
Punten
63
Krijg je een foutmelding te zien of geeft het apparaat zelf een melding?
 

rayadam

Nieuw lid
Lid geworden
15 aug 2019
Berichten
12
Reaction score
0
Punten
1
Leeftijd
46
Handleidingen zijn echt niet duidelijk. Na lang puzzelen bleek het te gaan om een vinkje dat uitgezet moest worden binnen de installatieprocedure. In de handleiding heeft die niet gestaan, hier stond juist dat het vinkje aan moest blijven.
 

Aarie25

Moderator
Team lid
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
20.303
Reaction score
327
Punten
83
Leeftijd
39
Locatie
Gelderland
Dus je hebt het nu werkend gekregen?
 

rayadam

Nieuw lid
Lid geworden
15 aug 2019
Berichten
12
Reaction score
0
Punten
1
Leeftijd
46
Klopt, het werkt gelukkig. Maar niet met behulp van de handleiding. T-Mobile Router is geen schuldige, heeft gewoon te maken met een vinkje wat niet goed stond.

Beide vinkjes Auto Configure LAN IP Adresses en Auto Copy From Router moeten uitgevinkt staan. De rest van de info klopt helemaal, zag dat er OPTIONAL staat. In de orginele handleiding staat dit niet.

Bbg3.png
 

Aarie25

Moderator
Team lid
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
20.303
Reaction score
327
Punten
83
Leeftijd
39
Locatie
Gelderland
Wel vreemd dat de handleiding niet klopte.
Maar het belangrijkste is dat jij het werkend hebt gekregen :)
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan