Nieuws: NSA oogst mobiele locatiedata, 5 miljard keer per dag

rss

NCF Goeroe
NSA oogst mobiele locatiedata, 5 miljard keer per dag

Rupsje nooitgenoeg NSA vergaart 5 miljard keer per dag de locatiegegevens van mobiele telefoons, over de hele wereld.


Lees verder...

Jouw mening? Plaats 'm hieronder!
 

Eros

NCF-Lid
En dat is maar goed ook mat al die terroristen in Afrika, het middenoosten, Iraan en Afghanistan en andere rare landen.

Gelukkig zitten er geen Europeanen of Amerikanen tussen die 5 miljard plaatspepalingen van de vele honderden miljoenen mobiele telefoons.

Ik neem aan in ieder geval dat een noord-Koreaanse schoonmaker van de plaatselijke bibliotheek eerder als terrorrist wordt gezien, dat een afgestudeerde student uit Jemen die bij urenco ultracetrifuge werkt.

En al is het soms niet zo zoals de Pakistaan Kahn die info stal hoe een atoombom te maken.
Dan nog kunnen wij als Nederland er niets tegen doen want de Amerikanen verboden onze diensten in te grijpen, zodat ze Kahn in de gaten konden houden en zien hoe en aan wie hij zijn info verkocht.
Noord Korea etc.
Was Nederland zijn eigen gang gegaan, had Pakistan nooit de atoombom aan noord Korea kunnen verkopen.

Politiek is een raar iets.

Zelfs in oorlogstijd.

De GM fabrieken van amerika leverden de motoren voor de Duitse voertuigen.
Toen er ""per ongeluk''"" toch een productiefabriek door een bom geraakt werd, heeft GM van de USA 32 miljoen gulden ontvangen wegens aangebrachte schade.

De munitiefabrieken van de britten en amerikanen die de kogels produceerden waarmee de amerikanen en britten werden mee doodgeschoten kwamen uit amerikaanse en britse fabrieken. Ondermeer uit Rotterdam.
Hoewel alles en iedereen gebombadeerd werd, moesten de munitiefabrieken waar de kogels werden gemaakt waar de Duitsers de Amerikanen Engelsen en andere geallieerden mee werden kapot geschoten, werd er keurig om de munitiefabrieken heen gebombardeerd, zodat de Duitsers genoeg munitie hadden om de Engelsen en Amerikanen te blijven bestoknen met Amerkaanse en Britse kogels.
Een bom op de munitiefabriek zou de oorlog onmogelijk hebben gemaakt, want dan zouden de Duitsers geen munitie hebben.
Dus bombardeerden de geallieerden om de munitiefabrieken heen zodat de Duitsers Amerikanen Engelsen en andere geallieerden konden blijven doodschieten.

En dat gaat altijd zo.
In de Falklandoorlog hebben de Engelsen een bestand van 5 dagen ingevoerd, zodat de Argentijnen nog wat excocet raketten konden kopen, zodat ze de sheffield (en nog een schip waar me de naam van ontschten is) ook nog even daar de bodem van de zee konden schieten.

Dat daarbij vele Engelse soldaten de dood vonden was ingecalculeerd.
Je zou denken dat de Engelsen zouden proberen ervoor te zorgen dat de Argentijnen juist geen excocetraketten in handen zou kunnen krijgen.

Maar zo werkt een oorlog niet.
Dat komt omdat er geld met oorlog verdiend wordt.
Was er geen geld met oorlog te verdienen, was er ook geen oorlog meer.
En wie wil dat nou?
 
Bovenaan Onderaan