Vraag Office 2013 op twee pc's met dezelfde licentie...

Berend Jansen

Gewaardeerd
Lid geworden
16 dec 2013
Berichten
1.177
Waarderingsscore
17
Punten
38
Zoals gemeld in een vorige post over (her-)installatie van Windows wilde ik Office 2013 opnieuw installeren.
Ging prima, maar ik voerde per ongeluk de licentie-code in van de desktop, waar Office nog op draait.
De installatie ging echter gewoon door en na afloop blijkt alles gewoon te werken!
Dus geen melding dat de licentie al in gebruik of wat dan ook. Op beide pc's draait het gewoon...
Foutje van Microsoft?
 

Emi

NCF Goeroe
Lid geworden
18 sep 2012
Berichten
27.409
Waarderingsscore
173
Punten
63
Locatie
beringen /België
mogelijk dat je op een later tijdstip er een melding van krijgt ..indien het echt een licentie zou zijn voor 1 activatie .
 

Black Tiger

Netwerk hobbyist. :)
Lid geworden
16 sep 2019
Berichten
333
Waarderingsscore
59
Punten
28
Locatie
State Penitentiary
Foutje van Microsoft?
Kan ook aan de licentie liggen. Er zijn er in omloop waarbij je de licentie op 5 (of 6) devices mag gebruiken. Of inderdaad zoals Emi zegt een kans dat je later nog een melding krijgt. Dan is het altijd nog eenvoudig te wijzigen.
 

Berend Jansen

Gewaardeerd
Lid geworden
16 dec 2013
Berichten
1.177
Waarderingsscore
17
Punten
38
We zullen zien. Tot nu toe werkt het prima.
 

Najsnarf

Elite lid
Lid geworden
11 sep 2013
Berichten
6.001
Waarderingsscore
18
Punten
38
bij mij wordt soms het Microsoftaccount wachtwoord gevraagd, dan wordt er even nagedacht in Seattle en dan is het verder goed.
 

Berend Jansen

Gewaardeerd
Lid geworden
16 dec 2013
Berichten
1.177
Waarderingsscore
17
Punten
38
Nog geen problemen gehad.
Het betekent wel dat ik nu een licentiecode over heb! :D
Werkt deze dan ook met de nieuwste Home & Student versies?
 

Black Tiger

Netwerk hobbyist. :)
Lid geworden
16 sep 2019
Berichten
333
Waarderingsscore
59
Punten
28
Locatie
State Penitentiary
Werkt deze dan ook met de nieuwste Home & Student versies?
Nee de licentiecode werkt alleen met de licentie waarvoor deze is afgegeven. Kunt natuurlijk altijd proberen, want proberen kost niets en je krijgt vanzelf een foutmelding als ie hem niet accepteert.:)
 

Najsnarf

Elite lid
Lid geworden
11 sep 2013
Berichten
6.001
Waarderingsscore
18
Punten
38
h i e r kon ik ooit zo'n Office op een aantal pc's installeren voor weinig geld (wel met Paypal betalen)
 

Black Tiger

Netwerk hobbyist. :)
Lid geworden
16 sep 2019
Berichten
333
Waarderingsscore
59
Punten
28
Locatie
State Penitentiary
Dat kan, als je een corporate versie in het grijze circuit koopt zoals ze dat dan noemen. Dan kun je die tot 5 (of 6) pc's installeren.
Maar in dat geval ook alleen -die- versie waar de licentie voor is, geen nieuwere versies.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan