Sticky Office 2016 aankopen bij Rakuten

artstudiog

Enthousiast
Het is via die eerste link setup.office.com waar je geen keuze hebt, enkel 32-bit. Als ik het goed begrijp gebruik je die link enkel om te registreren?
 

ShadyAngel

Gevestigd lid
Indien het niet werkt is het misschien mogelijk dat je de standaard office hebt.
Ik heb microsoft office 2016 pro plus (volumelicentie), mogelijk verschilt de procedure hierdoor. Ik ondervind geen problemen.
Succes.
 

fredjeh

Enthousiast
Heb dus een licentie Office pro plus 2016 besteld, bij Microsoft (link) zie ik enkel de mogelijkheid om office 365 aan te melden.
 

fredjeh

Enthousiast
Is het dan op gelijk welke pc ik dit wil installeren, heb namelijk een account op een andere pc, kan me dus aanmelden maar wil office installeren op een pc met local account, daar staat nu office 2010 op, deze eerst verwijderen?
 

ShadyAngel

Gevestigd lid
Ja, je kan office op gelijk welke pc installeren via je Microsoft Account. Echter éénmaal geïnstalleerd moet je indien je office op een andere pc wenst te installeren via Microsoft hulp vragen. Dit is echter niet nodig in geval van een herinstallatie.
 

fredjeh

Enthousiast
Kan ik de office eerst opslaan en daarna installeren, of moet ik deze direct installeren?
Nu staat er namelijk nog office 2010 op.
 

ShadyAngel

Gevestigd lid
Ja, het is echter wel aangeraden om met de registratie niet te lang te wachten, éénmaal geregistreerd kan je office installeren wanneer je wenst vanaf je microsoft account. Om problemen te vermijden eerst office 2010 wel verwijderen, ik had wel problemen toen ik office 2016 wilde installeren over office 2007.
 

fredjeh

Enthousiast
Ja is geïnstalleerd, opslaan zat er niet bij, is beginnen en stond erop.
Maar activeren gaat niet! Ze geven je dus een code die al bestaat, dus geen legale versie van Office!!
 
Laatst bewerkt:

ShadyAngel

Gevestigd lid
Dit venster komt te voorschijn als het registratienummer te veel gebruikt is en het een volumelicentie betreft. Microsoft zelf kan (of wil) dit niet oplossen. De enige oplossing hier is contact opnemen met de verkoper en een nieuw registratienummer vragen. Ik heb hetzelfde voor gehad met Lowsoft en deze hebben me toen een nieuw registratienummer verstrekt waarmee ik office weer kon registreren (dit was bij mij ingevolge een herinstallatie maar is in uw geval hetzelfde). Ik heb toen nog 2 licenties aangeschaft bij Varsio en deze geven een duidelijke nederlandse handleiding waar alles in beschreven staat.
 

fredjeh

Enthousiast
Proberen telefonisch te activeren, zou dit lukken? ga het deze namiddag eens proberen, staat ook vermeld in de bijgevoegde mail wat te doen bij deze foutmelding.
Wordt vervolgd.
 

ShadyAngel

Gevestigd lid
Proberen kan in dit geval geen kwaad. Ik heb dit ook geprobeerd maar kreeg dezelfde foutmelding. Bovendien vond ik dit telefonisch activeren zeer onhandig omdat de oplijsting van de codes zeer snel verloopt en de code telkens 2 maal moet overlopen worden. Eerst de code van de verkoper ingeven en daarna de nieuwe code van microsoft in office invoeren om te activeren.
 

Lange Pier

NCF Goeroe

ShadyAngel

Gevestigd lid
Waar je office download of hoe je installeert is niet van belang. Feit blijft wel dat je office moet activeren binnen de 30 dagen of office verliest functionaliteit (opslaan werkt niet meer).
 

Rubensky

Moderator
Team lid
Mooi. Ik heb het topic als opgelost gemankeerd.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan