Sticky Office Outlook 365 agenda weergave wijzigen

Veng

Elite lid
In Outlook had ik een search naar agenda items gedaan en was in die lijst van resultaten aan het wijzigen. Ik was klaar en wilde afsluiten. Ik heb blijkbaar een verkeerde "dubbelklik" gedaan en ben nu mijn standaard weergave in dagen, weken en maanden kwijt. Nu heb ik alleen nog alle agenda items onder elkaar staan.
Hoe herstel ik dat weer naar de standaard weergave? Of is er iets corrupt geraakt?
Onder de tab "weergave" heb ik nu ook niet meer de mogelijkheid om voor "weekweergave" te kiezen.
(Ik heb een kopie van 15 sept maar als ik die terug zet moet ik alle latere wijzigingen napluizen.)
 

Veng

Elite lid
Ik heb ondertussen het .pst bestand van 15 sept teruggezet (lang leve de back-ups) en de ontbrekende items handmatig gecorrigeerd.
Ik begin te geloven dat er iets corrupt is geraakt, want als ik dezelfde handelingen verricht vind ik niets dat ik verkeerd kan hebben gedaan, al ben ik natuurlijk niet zeker (per ongeluk een verkeerde toetsaanslag bv.)
 

Rubensky

Moderator
Team lid
Is het probleem hiermee opgelost, of kan ik je nog ergens mee helpen?
 

Veng

Elite lid
Dank je Rubensky. Het probleem is hiermee idd opgelost, al had ik graag geweten wat er fout is gegaan. Ik denk echt dat ik door het wijzigen van (veel) agenda items een corrupte handeling van Outlook in gang heb gezet.
Omdat het alleen om de weergave ging en niet de items zelf kon ik die gewoon uitprinten en daarna de ontbrekende items handmatig invoeren.
 

Rubensky

Moderator
Team lid
Het kan goed dat daarmee e.e.a. corrupt is geraakt. Al vind ik dat wel vreemd. De exacte oorzaak zal moeilijk te achterhalen zijn.

Ik zal dit topic als opgelost markeren.
 
Bovenaan Onderaan