Vraag Op hoe een oud topic mag ik reageren ?

GeWij

Gevestigd lid
Lid geworden
16 feb 2016
Berichten
288
Waarderingsscore
12
Punten
18
Leeftijd
45
Dag, regelement zal staan, maar als alle regelementen door moet lezen. Op hoe een oud topic kan je nog reageren, dat iemand hier weet misschien zo uit de losse ... . Werd een soort half van zoetgevooisd afgewimpeld voor het reageren op een 3 jaar oud topic, zelf wel eens dingen langer laten liggen waar jaren later zich toevallig een oplossing voor aandiend, dus waarom niet zou ikzelf denken, onbeperkt, maar goed, zit er dus op, iemand iets van een indicatie misschien ? Of ijzeren vuist regel.
 

Rubensky

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
17 okt 2011
Berichten
20.114
Waarderingsscore
236
Punten
63
Zo moeilijk is de regel nu ook weer niet te vinden in het reglement. Bij dezen:

11. Het is niet de bedoeling dat u reageert in oude topics (waar meer dan 2 weken niet meer op is gereageerd), tenzij u hetzelfde probleem hebt en de voorgestelde oplossingen niet werken. Ook wordt het niet gewaardeerd wanneer u met uw vraag of probleem andermans topic overneemt. Maak bij twijfel gewoon een nieuw topic aan of neem contact op met een van de administrators of moderators.
 

Black Tiger

Netwerk hobbyist. :)
Lid geworden
16 sep 2019
Berichten
331
Waarderingsscore
57
Punten
28
Locatie
State Penitentiary
tenzij u hetzelfde probleem hebt en de voorgestelde oplossingen niet werken.
Dan blijft het onduidelijk want vaak gaat het toch om zulke gevallen. Hoe lang mag dit dan als dit van toepassing is?
Persoonlijk lijkt mij een periode van max. ong. 6 maanden redelijk maar de regels zijn hier dus erg onduidelijk over, met name voor mensen die nieuw komen.
 

Rubensky

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
17 okt 2011
Berichten
20.114
Waarderingsscore
236
Punten
63
We gaan heel soepel met de gestelde regel om. Er wordt o.a. gekeken of de geplaatste opmerking relevant is. In de praktijk zal je dan ook zien dat er veel rek in die termijn zit.
 
Bovenaan Onderaan