Info Oude computerfora

Berend Jansen

Gewaardeerd
Ik heb al sinds 1996 een internetaansluiting en ook toen waren er al sites die specifiek gericht waren op hulp aan computergebruikers.
Er was één forum waar, als ik het me goed herinner, ook ons aller Abraham al actief was. De naam ben ik even kwijt, maar wat ik nog weet is dat er één vrouwelijk lid was en dat er ook een gebruiker steeds voor enige tijd een ban kreeg, vanwege schending van de huisregels.
Leuke tijd.
 

Abraham54

Administrator
Forumleiding
Was dat misschien ComputerForumTotaal?
 

Berend Jansen

Gewaardeerd
Nee, nog ouder, geloof ik. De naam en ook de namen van een aantal leden liggen om een hoekje in mijn brein... Maar da's natuurlijk een wat ouder brein èn het is al ruim 20 jaar geleden.
Het had een wat lichte, beige vormgeving, volgens mij.
 

Abraham54

Administrator
Forumleiding
Zegt me niks, ik ben zelf in 2006 op ComputerIdeeForum begonnen en vond op gegeven het NCF.
Dat was toen een forum waar je u tegen kon zeggen.
Dus meteen lid geworden.
In 2009 werd ik uitgenodigd op het ComputerTotaalForum. in 2011 werd ik lid op HijackThis.nl en nog weer later ook op PCWebPlus.
Maar een beigekleurig forum zegt mij helemaal niks.
 

abbs

Heeft veel posts
Hallo,

Eén van de eerste hulp forums was "Hulp bij virussen" staat aan de rechter kant in het midden.

Hierzo:
 

Johannes1956

Gevestigd lid
:rolleyes:

Misschien was dat Computer-idee, ze hadden ook een tijdschrift
en een facman die voor jou alles uit legde als je een probleem had
 

Abraham54

Administrator
Forumleiding
ComputerIdee was geel
ComputerTotaal was rood
 

Berend Jansen

Gewaardeerd
Misschien ben ik in de war met een later forum. Zo gauw me te binnen schiet hoe het forum heette en wie de deelnemers waren laat ik het weten. Ik vond het toentertijd heel bijzonder dat er een vrouwelijke nerd met kennis van zaken deelnam.
 

Abraham54

Administrator
Forumleiding
Ik heb alle fora genoemd waar ik ben dan wel was.
Ik heb zelf sterk het idee dat je ComputerIdeeForum bedoeld.Dat is nu compleet ter ziele, er is een enorme hoeveelheid kennis vergaard in jaren, verloren gegaan en nu staat er enkel nog de frontpage van het vroegere forum.
 

Abraham54

Administrator
Forumleiding
Je bent lid op mijn forum, misschien heb je daar in het verleden een stijl gebruikt die aan de kleurvoorstelling van jou voldoet?
 

Najsnarf

Elite lid
Wat mij betreft was het forum van Computer!Totaal (en het maandblad) voor mij aanvankelijk ideaal. Tot het blad alsmaar meer voor nerds leek te zijn; alleen de (door de redactie bedachte?) vragen waren nog wel eens nuttig. Het maandblad inmiddels opgezegd. Ook was er een lid op het forum - ik meen een DjdJ uit Eerbeek (mogelijk ook actief op senioren-web) die voor minder dan de benzinekosten van zijn Lancia mij twee maal aan huis geholpen heeft. Eenmaal omdat Windows niet opstartte (met Linux wel op zijn dvd) en éénmaal een draadje los (in de computer) A54 weet vast wel wie ik bedoel. Dat waren nog eens tijden.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan