Vraag Overbrengen document inhoud naar FB

imkeren

MS Windows 7 Home Premium
Lid geworden
6 okt 2011
Berichten
1.181
Waarderingsscore
0
Punten
36
Locatie
Belgie/Kempen
Sinds kort is het niet meer mogelijk, om bv tekst over te brengen naar FB via een copy-paste operatie.

Zijn er andere middelen om dit toch te realiseren ?
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Waar wil jij die tekst op Facebook zetten?
Ik heb het even geprobeerd, maar ik kan gewoon teksten kopiëren en dan ergens in Facebook plakken. Wel moet je bij sommige opties aan het begin van het hokje plakken, anders werkt het niet.

Hoe doe jij de copy-paste?
Ik zelf klik op de tekst, houd dan de muis vast en maak de zinnen blauw, die kopieer ik dan en plak ik ergens in FB.
 

imkeren

MS Windows 7 Home Premium
Lid geworden
6 okt 2011
Berichten
1.181
Waarderingsscore
0
Punten
36
Locatie
Belgie/Kempen
Selecteer tekst ( dragging over tekst)
Rmuis
Copy
Open FB
Klik op invoer meldinh
Rmuis
Paste

Ik bekom dan volgende Popup waarin geen Pasr( fubctie voorkomt ! ( Recentelijk aangepast in FB ? )
 

Bijlagen

  • atest.jpg
    atest.jpg
    47,5 KB · Weergaven: 13

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Dit is geen pop-up van Facebook, maar van Windows of jou browser.
Probeer het kopiëren eens met een andere browser om te kijken of het probleem niet daar ligt. Ik kan gewoon kopiëren en plakken met Firefox.
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Gebruik jij Google Chrome als browser?
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Ik meende al dat de afbeelding uit bericht 5 een Chrome afbeelding was.
Probeer eens of resetten van Chrome helpt of het gebruik van Firefox.
  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  3. Klik onderaan op Geavanceerd. Chromebook, Linux en Mac: Klik onder 'Instellingen resetten' op Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden. Instellingen resetten. Windows: Klik onder Resetten en opruimen op Instellingen resetten.
 

imkeren

MS Windows 7 Home Premium
Lid geworden
6 okt 2011
Berichten
1.181
Waarderingsscore
0
Punten
36
Locatie
Belgie/Kempen
Aarie25 : instructies uitgevoerd maar zelfde resultaat. Zéér vreemd ?
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Ook Firefox getest?
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Kijk eens of deze video helpt.
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Kijk eens of er fouten in jou Windows zitten door het volgende te doen.
  1. Klik aansluitend op Start
  2. Alle programma’s
  3. Bureau-accessoires
  4. Ga nu op de Opdrachtprompt staan en klik met de rechtermuisknop.
  5. Selecteer en klik op: “als administrator uitvoeren” in het rechtermuismenu.
  6. Geef tenslotte toestemming als daar om gevraagd wordt.

In het opdrachtpromptvenster typt u vervolgens de opdrachtregel sfc /scannow en drukt u aansluitend op Enter, let goed op de spatie tussen sfc en /.
Wacht rustig af tot de scan klaar is, aan het eind geeft hij aan of er fouten in zitten en zijn gerepareerd.
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Geen probleem, alles op zijn tijd.
 

imkeren

MS Windows 7 Home Premium
Lid geworden
6 okt 2011
Berichten
1.181
Waarderingsscore
0
Punten
36
Locatie
Belgie/Kempen
:D Aarie25 : uw gevraagde test uitgevoerd maar kan mijn zieltje niet baten. Ik begin meer en meer te denken dat het een FB probleem is en geen OS probleem. Meen trouwens ergens gelezen te hebben dat FB vanaf nu geen copy/paste meer toelaat. Ben je wel zeker dat je dit recent ,nog getest hebt op uw systeem ? Het is een harde weer om op te lossen niet ? Als het bij jou nog wel werkt, wil je dan in detail beschrijven wat en hoe je dit doet ?

Grtjes
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
(Ik gebruik Facebook niet om dingen te posten, dus ik doe er niks mee.)
Maar als ik een tekst zoals jou bericht aanklik, zoals in de afbeelding.
Dan op kopiëren klik, dan kan ik dit zonde problemen in Facebook plakken.

603a8bb56300a-11.jpg
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Zie hier jou bericht in Facebook.
603a8c90e6c64-12.jpg
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan