Vraag Overbrengen document inhoud naar FB

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Het zou kunnen dat Facebook het op bepaalde plekken niet meer toe laat.
Maar kijk eens of je een tekst kunt kopiëren en in bijvoorbeeld Word(pad) kunt plakken.
Dan weet je zeker of dat wel werkt.
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Ik weet niet of het klopt, maar mogelijk dat Facebook dit niet onder Windows 7 ondersteunt?
Wat was ook alweer de reden dat jij Windows 7 gebruikte'?
Jij hebt dit in een eerder topic al eens aangeven, maar ik weet de reden niet meer.
 

imkeren

MS Windows 7 Home Premium
Lid geworden
6 okt 2011
Berichten
1.181
Waarderingsscore
0
Punten
36
Locatie
Belgie/Kempen
Reden is dat WIN7 voor mij nog altijd voldoet, en ik als rentenier zuinig moet zijn. :p
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Reden is dat WIN7 voor mij nog altijd voldoet, en ik als rentenier zuinig moet zijn. :p
Upgraden is nog steeds gratis, dus het kost jou alleen de moeite van het upgraden.
Mits jij de Windows 7 licentie code nog hebt.
Ook kun je de looks van Windows 7 behouden, maar met de updates van Windows 10
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Las net een bericht uit 2015, deze is vertaald, dus het schijnt al in 2014 niet meer te werken.
Niet helemaal zeker of dit je antwoord is, maar op de Facebook-helppagina suggereren ze dat het uitschakelen van kopiëren en plakken opzettelijk gebeurt
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Dat is een eigen keus natuurlijk.
Maar het is veiliger, gratis en het werkt een stuk sneller :)
 

imkeren

MS Windows 7 Home Premium
Lid geworden
6 okt 2011
Berichten
1.181
Waarderingsscore
0
Punten
36
Locatie
Belgie/Kempen
Ik heb schrik dat :

1. Mijn moederbord en RAM geheugen niet voldoen ?
2. Niet meer gratis kan omgeschakeld worden ?
3. Ik zal binnen afzienbare tijd toch moeten beslissen of verplicht worden om een nieuwe PC te kopen.

Alleszins heel erg bedankt Arie dat je probeerde om mij te depanneren.

Groetjes

Imker
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Wat is het merk en type computer/laptop?

Geloof mij maar dat het nog steeds gratis kan, mits je een Windows 7 licenctie code hebt.
Die meestal op een sticker staat op de computer.

Gezien dat er geen beveiliging updates worden uitgebracht, is het de vraag in hoeverre het nodig is.
Mocht jij bankzaken enz doen, dan zeker. gebruik jij het alleen voor surfen en geen belangrijke dingen, dan hoeft het nog niet meteen.
 

imkeren

MS Windows 7 Home Premium
Lid geworden
6 okt 2011
Berichten
1.181
Waarderingsscore
0
Punten
36
Locatie
Belgie/Kempen
Zie bijlagen :
 

Bijlagen

  • apc1.jpg
    apc1.jpg
    59,1 KB · Weergaven: 9
  • apc2.jpg
    apc2.jpg
    46,3 KB · Weergaven: 8
  • apc3.jpg
    apc3.jpg
    41,2 KB · Weergaven: 6
  • apc4.jpg
    apc4.jpg
    82,2 KB · Weergaven: 4
  • apc5.jpg
    apc5.jpg
    53,2 KB · Weergaven: 5

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Jou specs zijn voldoende voor Windows 10.
  • Nieuwste besturingssysteem: controleer of u de nieuwste versie gebruikt: Windows 7 SP1 of Windows 8.1 Update. ...
  • Processor: 1 gigahertz (GHz) of sneller of SoC.
  • RAM: 1 gigabyte (GB) voor 32-bits of 2 GB voor 64-bits.
  • Beschikbare schijfruimte: 16 GB voor 32-bits besturingssysteem of 20 GB voor 64-bits besturingssysteem.
Dit bericht is van december 2020.
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Ja een Windows 7 licentie, hopelijk heb jij er nog 1 op jou computer of
Windows 7 cd zichtbaar zitten. (mocht je die erbij hebben gekregen)
 

imkeren

MS Windows 7 Home Premium
Lid geworden
6 okt 2011
Berichten
1.181
Waarderingsscore
0
Punten
36
Locatie
Belgie/Kempen
MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
Installatie datum: 30 November 2011, 22:10
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
 

imkeren

MS Windows 7 Home Premium
Lid geworden
6 okt 2011
Berichten
1.181
Waarderingsscore
0
Punten
36
Locatie
Belgie/Kempen
Bij nazicht blijkt dat ik indertijd een laptop kocht met WIN7 geïnstalleerd, maar heb blijkbaar geen licentiecode gekregen ? Jammer.
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.677
Waarderingsscore
751
Punten
113
Leeftijd
40
Dus geen sticker met een licentie aan de onderkant of bij het toetsenbord?
Je kunt voor weinig wel een Windows 10 licentie kopen, maar ik weet niet of jij dit er voor over hebt.
Ik dacht dat het voor minder dan 20 euro was.
 

imkeren

MS Windows 7 Home Premium
Lid geworden
6 okt 2011
Berichten
1.181
Waarderingsscore
0
Punten
36
Locatie
Belgie/Kempen
Ik vind inderdaad twee nummers : een S/N nummer en een product key, deze laatste is het licentienummer ?
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan