Pandora Box

jetje

Gevestigd lid
#1
Ik heb Windows 7 genstalleerd maar de Pandora Box wil daar niet op draaien! Ik heb de comptabiliteit voor het spel al veranderd maar het lukt niet en vind het zo'n leuk spel! Is er iemand die mij op een simpele manier kan helpen?
 

jetje

Gevestigd lid
#5
Ik heb ook een pc met Windows 8 en als ik hem daarop wil downloaden krijg ik de melding De handtekening van Pandora10a.exe is beschadigd of ongeldig?

---------- Bericht toegevoegd op 09:37 ---------- Vorige bericht was op 09:28 ----------

Op google staat als je hem wil draaien de harde schijf moet splitsen en dan op 1 gedeelte bv Windows XP moet zetten en dan daar alleen het spel op spelen maar dat is voor mij te ingewikkeld!
 

jetje

Gevestigd lid
#9
Ik zou het fijn vinden als u mij het uit wil leggen want ik denk dat ik wat verkeerd doe? Ik heb er niet zoveel verstand van dus alle hulp is welkom!
 

Emi

NCF Goeroe
#11
ik heb win 8.1 en ik kan gewoon downloaden hoor
downloaden is geen probleem ...
de setup op starten van dit programma ook niet ...
er word echter wel vermeld dat directX6 benodigd word en dit geeft dus een probleem ...

**het is zo dat de Win8.1 het niet toelaat om een oudere directX op te halen ...
de installatie zal aangeven dat deze geslaagt is maar dit is niet zo ...
je vind ook de vermelding " Pandemo.exe " terug in de lijst "Programma's en onderdelen " maar niet in de lijst op de C Program Files (86)
**de vermelding in de lijst programa's en onderdelen is een foutieve vermelding ...
besluit : de pandorabox is niet te gebruiken op de Win8.1
 
#15
Pandora's Box is inderdaad een oud spel (uitgegeven in 1999), maar dankzij een patch zou je dat spel ook moeten kunnen spelen op een pc die draait op Windows Vista of Windows 7. Windows 8 is waarschijnlijk een brug te ver.

De instructies hoe het spel en de patch te installeren op een pc met Vista of Windows 7 staan hier: http://www.ehow.com/how_6886344_play-pandora_s-box-vista.html
Instructie 2 en 3 op die pagina kloppen niet meer, want de link naar de patch onderaan die pagina werkt niet meer. Die verwijst naar deze website: http://www.microsoft.com/games/pandorasbox/. En die pagina is opgeheven door Microsoft:
We are sorry, the page you requested cannot be found.
The URL may be misspelled or the page you're looking for is no longer available.

De bewuste patch is echter op een andere plek nog wel te vinden en jetje noemt die zelf al in post #3: http://download.exdat.com/file/Pandora10a.exe/index-14957.html.
Bij de melding over de ongeldige handtekening moet je klikken op 'Toch doorgaan' of zoiets.
 

Emi

NCF Goeroe
#16
het toch verder klikken terwijl er een melding komt te staan "ongeldige handtekening " houd ook gevaren in !
 

jetje

Gevestigd lid
#17
Ik heb het voor elkaar!!!!!!!!!!!!! Ik heb de patch in de Pandora Box gezet toen gedownload en hij doet het ben er zo blij mee iedereen bedankt voor het meedenken!
 
Bovenaan Onderaan