Pc start niet meer op

Status
Niet open voor verdere reacties.
TS
TS
dvv

dvv

Noep
Lid geworden
22 feb 2015
Berichten
146
Waarderingsscore
3
Punten
0
Nou bord met cpu en geheugen erin opgestuurd naar de zaak waar het vandaan kwam. Kreeg het bericht processor defect. Nieuwe processor er in, bios geflasht en weer helemaal ok.
 
TS
TS
dvv

dvv

Noep
Lid geworden
22 feb 2015
Berichten
146
Waarderingsscore
3
Punten
0
Helaas na een paar dagen probleemloos gedraaid te hebben weer hetzelfde probleem. Niet starten geen beep meer. Wat wel opvalt is dat de fans 100% draaien. Snap er niks van. Er zat daadwerkelijk een andere CPU in. Ik vermoed toch het MB. Een CPU die stukgaat, dat moet toch een oorzaak hebben. Er is niks heet geweest want dat hebben we goed in de gaten gehouden.
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.202
Waarderingsscore
861
Punten
0
Leeftijd
41
Jammer dat het probleem weer terug is gekomen, ik zal dit topic weer van opgelost halen.
 

Lange Pier

NCF Goeroe
Lid geworden
4 nov 2008
Berichten
26.324
Waarderingsscore
527
Punten
0
Nou bord met cpu en geheugen erin opgestuurd naar de zaak waar het vandaan kwam. Kreeg het bericht processor defect. Nieuwe processor er in, bios geflasht en weer helemaal ok.
Vraag eens aan die zaak hoe ze erbij kwamen dat het de CPU was en wat die diagnostic card vermelde.
Wordt weer opsturen dan?
Komt mij over als een brakke chipset.
 
TS
TS
dvv

dvv

Noep
Lid geworden
22 feb 2015
Berichten
146
Waarderingsscore
3
Punten
0
Lijkt mij ook.
 
TS
TS
dvv

dvv

Noep
Lid geworden
22 feb 2015
Berichten
146
Waarderingsscore
3
Punten
0
Geweldig. Nu start ie wel. Netjes 1 beep. Alsof er niks aan de hand is. Schiet mij maar in een kapotje.
 

artstudiog

pc-aholic
Lid geworden
10 jul 2012
Berichten
2.540
Waarderingsscore
125
Punten
0
Leeftijd
63
Locatie
Wuustwezel (B)
Mocht je toch nog problemen ondervinden, zou ik alsnog eens proberen met een andere voeding. Ik heb eenzelfde probleem gehad met een klant en na vervanging van de voeding waren alle problemen opgelost.
 
TS
TS
dvv

dvv

Noep
Lid geworden
22 feb 2015
Berichten
146
Waarderingsscore
3
Punten
0
Voeding is nieuw. Heb hem ook getest en geen foutmeldingen.
 

Lange Pier

NCF Goeroe
Lid geworden
4 nov 2008
Berichten
26.324
Waarderingsscore
527
Punten
0
Heb hem ook getest en geen foutmeldingen.
Hoe heb je de voeding getest en waar kun je dat dan uitlezen voor foutmeldingen?
Zou knap zijn, onbelast voltages kun je meten, indien de pc het doet kun je de voltages zien in de hardware monitor, maar foutmeldingen?
 
TS
TS
dvv

dvv

Noep
Lid geworden
22 feb 2015
Berichten
146
Waarderingsscore
3
Punten
0
Met zo'n voedingstester. Is niet vol belast klopt. Maar ik heb een andere voeding. Ga ik nog proberen. Als het resultaat hetzelfde is geef ik de pijp aan maarten vwb die build.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan