1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Pedo-baas aan het roer bij aftappen telefoon van kinderen?

Discussie in 'Nieuwtjes' gestart door sntjj, 23 mrt 2017.

Discussie Pedo-baas aan het roer bij aftappen telefoon van kinderen? in het Nieuwtjes forum op nationaalcomputerforum.nl/.

 1. HansGU

  HansGU Elite lid

  Ik heb de ervaring dat onze overheid niet zelden misbruik maakt van de machtsmiddelen die zij bezitten. Het zijn immers maar "mannekes" met dezelfde zwakheden en gebreken als ieder ander mens? Alleen dat al is voor mij voldoende reden om te trachten hun macht in te perken i.p.v. te vergroten.

  Het voorbeeld Yvonne Keuls dat sntjj hier aanhaalt staat niet op zichzelf. Het komt veel vaker voor dan dat het grote publiek denkt. Persoonlijk was ik een vertrouwensman van het inmiddels overleden echtpaar Brongers dat jarenlang tegen een groot ziekenhuis procedeerde waarvan de belangen werden behartigd door (lands)advocatenkantoor Pels Rijcke. Hierover is in 2007 een boek verschenen dat uitvoerig en gedetailleerd de gehele (corrupte) gang van zaken van voor en tijdens deze letselschade zaak beschrijft. Desondanks werd (ik zou haast zeggen uiteraard) "de waarheid" (in het belang van zowel de directrice van het betrokken ziekenhuis alsmede het belang van Pels Rijcke) schandalig geweld aangedaan waarna het echtpaar zich jaren straatarm mocht procederen voor een rechtvaardige, maar bij voorbaat verloren zaak. Ik zou iedereen willen aanraden dit boek eens te lezen. Het is een zoveelste "Eye opener" over de bedenkelijke integriteit van onze overheid (in dit geval rechters en advocaten). Overigens heb ik indertijd een "onafhankelijke" letselschade advocaat gesproken die mijn ongezouten kritiek op onze rechtspraak volmondig beaamde. Ten bewijze dat ik e.a. niet uit mijn duim zuig geef ik u de titel en het ISBN van het betreffende boek:

  Auteur: Paul Ruijs
  Categorie: Medische missers en juridisch gesjoemel
  Titel: De zaak Brongers
  ISBN - 9059116283

  Nadat de echtgenoot van mw. Brongers overleed en zij er geheel alleen voor kwam te staan heb ik haar geadviseerd de geldverslindende procedure te stoppen aangezien zij zich inmiddels straatarm had geprocedeerd. Inderdaad werd de zaak daarna gesloten, maar het mag een signaal zijn aan alle Nederlanders: Vertrouw uw overheid niet blindelings.... Rechters en advocaten zijn een afspiegeling van onze samenleving en ook daartussen bevind zich goed en kwaad nietwaar mijnheer Demmink?
   
  Laatst bewerkt: 25 mrt 2017
 2. sntjj

  sntjj Junior lid

  Idd. een interessante zaak. Het is m.i. een reden om zorgen te hebben over de wettelijk vastgelegde onbegrensde aftap toegang door mensen die worden beschuldigd van klassenjustitie.

  Het probleem is tweeledig: nieuwe technologie biedt de overheid steeds meer toegang tot gevoelige persoonlijke gegevens en via de wet heeft de overheid inmiddels onbegrensde toegang.

  In feite kun je geen moderne PC meer kopen zonder de God backdoor dat geheel buiten de OS om complete controle geeft over een PC (Linux biedt geen bescherming). PC's sinds 2006-2008 bevatten nagenoeg allemaal Intel ME of AMD's variant Platform Security Processor (PSP).

  https://libreboot.org/faq.html#intel

  Demmink was tot eind 2012 (~4 jaar geleden) de hoogste baas van Justitie maar het is geen individuele pedo. Er zijn iig. 4 Nederlandse pedo-rechters die door Justitie zijn beschermd. Ook leden van het Britse koningshuis, legerleiders en toppolitici in het Verenigd Koninkrijk zijn deelgenoten van een 'pedo ring' en klokkenluiders worden al decennia uit de weg geruimd.

  Time.com: England: Land of Royals, Tea and Horrific Pedophilia Coverups
  http://time.com/2974381/england-land-of-royals-tea-and-horrific-pedophilia-coverups/

  DailyMail: 20 VIPs in child sex ring: senior politicians, military figures and Royals
  http://www.dailymail.co.uk/news/art...tary-figures-people-links-Royals-members.html

  Het gaat om legerleiders / de hoogste ambtenaren met "pedo" neigingen, die al decennia bescherming genieten voor hun 'neiging'. Zij hebben met de nieuwe wet onbegrensde toegang tot de telefoon en computer van kinderen.

  De pedofielen zijn natuurlijk simpelweg misdadigers, maar zo simpel is het niet want de complete overheid / Justitie beschermt de pedo's en voert "strafexpedities" uit tegen klokkenluiders (klokkenluider = eenvoudigweg mensen die zo'n pedo proberen te laten vervolgen).

  Justitie is dus een zeer gevaarlijk en aantoonbaar misdadige organisatie. Dat er ook "andere criminelen" zijn betekent m.i. niet dat ze een vrijbrief verdienen.
   
 3. Abraham54

  Abraham54 Administrator

  Pedofilie in de hoogste kringen is niet iets nieuws, al zolang de mensheid rondloopt op deze aarde gebeurt dit.
  Alleen tegenwoordig hebben ze een nieuw communicatiemiddel middel en dat is Darknet.
  Darknet is een afgesloten deel van het internet en vermoedelijk is de totale omvang van het Darknet veel groter dan de de totale omvang van het reguliere internet.
   
 4. sntjj

  sntjj Junior lid

  Opmerking t.a.v. de God backdoor Intel ME / AMD PSP (n.a.v. prive-communicatie met Abraham54). Het betreft een vermeende overheids backdoor. Meerdere vooraanstaande security experts beweren dat het een overheids backdoor is en noemen het een God backdoor.

  De potentie (mogelijkheid) tot complete controle over een PC op afstand (zelfs na uitschakelen) is er. Wat er tussen staat is het bedrijf Intel.

  Volgens Intel is de backdoor bedoeld als middel voor grote bedrijven om op afstand PC's te controleren. Het is in feite een soort KVM dat is ingebouwd in vrijwel elke PC of laptop dat is verkocht sinds 2006/2008.

  Mogelijkheden voor de overheid om toegang te krijgen?

  1) Intel geeft ze toegang (complot)
  2) Overheid hacked zich naar binnen (aftappen)
  3) Overheid dwingt toegang af (juridisch)

  Met de nieuwe wet heeft de overheid gewoon toegang tot de God backdoor. Er is dus in principe geen twijfel over mogelijk dat het wordt gebruikt door de overheid.

  http://alexanderhiggins.com/new-intel-cpus-come-powerful-built-secret-hidden-backdoor/
   
  Laatst bewerkt: 25 mrt 2017
 5. Abraham54

  Abraham54 Administrator

  Vrij vertaald staat er "Het kan mogelijk verondersteld worden dat Intels techniek certificaten implanteert"

  Dat Het kan mogelijk verondersteld worden zegt alles.
  Niks is er tot nu bewezen en men gaat uit van vermoedens!
   
 6. sntjj

  sntjj Junior lid

  Nee, het betekent dat Intel het systeem zodanig geheim houdt dat top experts niet meer kunnen dan gissen naar de werking. Hun gissing is echter niet luchtledig maar een "beste gok" vanuit de visie van een expert.
   
 7. Abraham54

  Abraham54 Administrator

  Met alle respect ik schei er in dit topic mee uit.
  Er zijn tot nu toe alleen vermoedens gepost en zo lang er geen daadwerkelijk bewijs bestaat blijft het enkel een mogelijkheid dat deze backdoor daadwerkelijk andere dingen doet dan hetgeen voor bedoeld is (vPro).
  En ik beschouw het op dit moment belangrijker te wachten op nieuwe publicaties van de WikiLeaks Vault 7 betreffende Windows en Linux.
   
 8. sntjj

  sntjj Junior lid

  Alsnog bedankt voor uw inzichten. Toch wil ik nog reageren op uw laatste stelling m.b.t. vPro:

  vPro is niet gelijk aan Intel ME. vPro is een marketing term voor een breed scala aan oplossingen, een soort categorie, waarin Intel ME kan worden betrokken.

  De bekende security researcher en lead developer van Qubes OS Joanna Rutkowska schrijft het volgende over vPro in relatie tot Intel ME:

  https://blog.invisiblethings.org/papers/2015/x86_harmful.pdf

  Intel ME heeft een eigen OS dat geheel los staat van de OS van de gebruiker (Windows / Linux) dat zelfs actief blijft als de stroom wordt uitgeschakeld. De code van de OS is geheim. Windows en Linux staan op een lager niveau dus alles dat je intyped is zichtbaar voor Intel ME.

  Aangezien de bedoeling van Intel ME "remote management" is, is er enkel nog de vraag: "doet de overheid het"? Het is geen kwestie van 'kunnen'.
   

Deel Deze Pagina