Probleem bij spelen Hitman3

Griffy

Nieuw lid
Lid geworden
8 apr 2022
Berichten
3
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
67
Ik speel sinds kort Hitman3 op mijn pc (Windows 10) . Na een paar keer goed opstarten en spelen geeft hij nu een venster met 'kopiëren naar klembord'. Ik kom niet meer in het spel. Oplossing?
 

Enigma147

Gevestigd lid
Lid geworden
25 nov 2020
Berichten
275
Waarderingsscore
70
Punten
0
Klinkt alsof je een foutmelding krijgt.

Staat er een foutmelding boven de knop met die tekst?

Anders eens erop klikken en daarna kladblok openen en daarin op plakken klikken (staat onder bewerken in het menu van kladblok).
Die foutmelding zou je ook hieronder kunnen toevoegen.
 

Lange Pier

NCF Goeroe
Lid geworden
4 nov 2008
Berichten
26.804
Waarderingsscore
563
Punten
0
TS
TS
G

Griffy

Nieuw lid
Lid geworden
8 apr 2022
Berichten
3
Waarderingsscore
0
Punten
0
Leeftijd
67
Er komt geen foutmelding.
 

Rubensky

NCF Goeroe
Forumleiding
Administrator
Lid geworden
17 okt 2011
Berichten
20.931
Waarderingsscore
340
Punten
0
Voor de duidelijkheid heb ik de titel van het topic aangepast.
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
24.157
Waarderingsscore
1.041
Punten
0
Leeftijd
41
Heb jij het spel al eens opnieuw geïnstalleerd?
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan