• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Probleem reclame op ncf

Probleem
Ik doe net als Peer en ben sociaal voelend en gun de sites hun reclame inkomsten als de ads niet storend zijn dus dan zet ik hem uit bij dergelijke sites.
 
Voor nu heb ik de advertenties alleen zichtbaar gemaakt voor de niet-leden. Leden krijgen (voorlopig) geen advertenties te zien. @Jackdotchie: de vormgeving van de knop "steun ons' is voor verbetering vatbaar, maar ik zie niet 2 grote knoppen.
 
@dekort , ik bedoel één knop op helpmij en één knop of NCF, die idd voor heel wat verbetering vatbaar zijn.
Het zal je ondertussen wel duidelijk zijn denk ik, we hadden hier ooit eens (in België) een worsten fabrikant en politicus die zei trop is teveel en teveel is trop.
Dat is ook van toepassing op je reclames, en het zou ondertussen moeten duidelijk zijn dat meer en meer mensen zich daaraan beginnen te ergeren.
Ik ben zeker niet iemand die je advies moet geven.
Maar wat ik zou doen is helpmij en NCF laten samensmelten in één. (minder kosten) en dan wat minder reclame maar aanvaardbaar voor de meeste gebruikers en dus minder add blockers.
Ik begrijp dat dataverkeer duur is en er niets mis mee om wat kosten te recupereren, maar volgens mij ben je nu in je eigen voet aan het schieten.
 
Het is een kwestie van Adsense niet alles automatisch laten doen, zo gauw je dat aan zet dan komen advertenties op de gekste plekken. Als je ze gewoon zelf plaatst en/of gebruik maakt van de opties binnen Xenforo is er geen probleem met advertenties die zaken bedekken of overal staan waar je ze niet wenst.
 
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan