Probleem SJ CAM M20 vraag

antwan

Junior lid
Lid geworden
5 okt 2005
Berichten
77
Waarderingsscore
0
Punten
6
Hoi ik heb een vraag niemand kan mij in de winkel helpen of ze snappen mijn vraag niet , ik heb deze camera voor live dj streaming op twitch nu heb ik de fov instelling op wide gezet fisheye dus maar nu sta ik niet helemaal in beeld ik krijg de instelling niet gevonden ik weet ook niet hoe te handelen om mijn hele lichaam er op te krijgen , moet het met een filter of een extra iets ?

zie foto hoe het nu is ..

ik hoor het graag van jullie de kenners, thx

Naamloos
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.301
Waarderingsscore
692
Punten
113
Leeftijd
40
Locatie
Gelderland

antwan

Junior lid
Lid geworden
5 okt 2005
Berichten
77
Waarderingsscore
0
Punten
6
dat is het hem juist dat maakt het verschil niet
 

Emi

NCF Goeroe
Lid geworden
18 sep 2012
Berichten
27.534
Waarderingsscore
189
Punten
63
Locatie
beringen /België
je zegt de fisheye instelling te gebruiken ...deze geeft echter een holle weergave weer ... denkelijk dien je voor breedhoeklens te gaan ..dachten ze daar in de winkel niet aan .
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.301
Waarderingsscore
692
Punten
113
Leeftijd
40
Locatie
Gelderland
Ik zie dat de camera met Gopro wordt vergeleken, dus misschien is dit gewoon niet een camera waarvoor jij hem wilt gebruiken.
 

Emi

NCF Goeroe
Lid geworden
18 sep 2012
Berichten
27.534
Waarderingsscore
189
Punten
63
Locatie
beringen /België
kijk eens naar de instellingen of je de Distortion Correction kunt vinden ...
indien deze aanwezig is schakel je deze in dit voorkomt de vervorming van de fish eye instelling
volgens de specificaties heeft jouw toestel wel een 170° A+ HD groothoek lens
 
Laatst bewerkt:

antwan

Junior lid
Lid geworden
5 okt 2005
Berichten
77
Waarderingsscore
0
Punten
6
@Emi das inderdaad beter maar de camera stand blijft hetzelfde
 

antwan

Junior lid
Lid geworden
5 okt 2005
Berichten
77
Waarderingsscore
0
Punten
6
vriend van me heeft een go pro 7 die kan het wel maar dan met een Video Capture Card maar weet niet of er iets mee t maken heeft , of mijn camera ondersteund dit gewoon niet
 

Emi

NCF Goeroe
Lid geworden
18 sep 2012
Berichten
27.534
Waarderingsscore
189
Punten
63
Locatie
beringen /België
als de groothoek lens geactiveerd is en je staat er niet volledig op dan dient de cam verder weg gezet te worden , hiermee vergroot je de hoek..
ook zou ik persoonlijk verlichting neer zetten zodat het beeld scherper word .
 

Aarie25

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
22.301
Waarderingsscore
692
Punten
113
Leeftijd
40
Locatie
Gelderland
Heb jij in de winkel aangegeven waarvoor jij de camera wilt gaan gebruiken?
Of heb jij zelf rond gekeken en deze keus gemaakt?
 
Bovenaan Onderaan