spontaan geluid uit boxen

#1
Ik plaats dit maar bij XP op glasvezel (echtgenote), maar er komt met veel ruis en brom Engelse gesprekken uit de goedkope boxen, terwijl er verder nog niets geopend is! De pc wordt alleen voor mail en voor bankieren gebruikt, er zit geen cd of wat voor spel dan ook in. De woorden zijn af en toe duidelijk te verstaan.Bij openen van een web blijft het gewoon doorgaan. Heeft iemand dit wel eens eerder gehoord? Misschien een radio- of tv kanaal dat "meeloopt"?
 
#3
Da's moeilijk te controleren, evenals alle radio- en tz kanalen. Maar "zit"zo'n zender dan ook op kabel/glasvezel en via alle digitale omwegen en geluidskaart in je pc?.
 
G

Gollem

Guest
#5
Je kunt het controleren door een koptelefoon aan te sluiten op de audio-uit van je computer. Als deze het signaal ook geeft, komt het uit de computer. Als deze het signaal niet geeft, ligt het aan de bedrading van je boxjes.
 
#6
@ Lange Pier: Dank je voor het antwoord. Zoals gezegd: het is een minimale pc voor bank- en mailzaken. Zelfs de (goedkope) boxen staan nauwelijks aan. maar de websites zijn inderdaad aardig en nuttig om te zien. Zoveel weet ik er zelf helaas ook niet van. FJS
@ Gollem (allemaal bekenden van C!T) es kijken of ik een koptelefoon met geschikt plugje kan vinden.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Nieuwste berichten