Probleem SSD clonen lukt niet.

artstudiog

Enthousiast
Oude "configuratiescherm (control panel)" vind je ook via stratknop ... alfabetische app-lijst naar de S en dan onder Systeem. Klik daar met rechts op en je kan 'm aan de start of de taakbalk toevoegen.
 

Najsnarf

Elite lid
Eerlijk gezegd heb ik niet alles van dit draadje gelezen en zeker niet begrepen. Wel heb ik in het verleden, maar ook recent nog problemen gehad met een onwillige ssd (vaak 120 GB), waar dan met een bekend kloon-programma (Shadowmaker, in het verleden ook wel Aomei of MTPW) géén kopie op gezet kon worden. Ook niet met een eenvoudig kopiëerapparaat van Startech (Azerty). Ten einde raad die onwillige schijf drastisch schoon gemaakt met DBAN (duurt een paar uur), vervolgens een nieuwe Windows (10) geïnstalleerd met een USB-opstart En pas toen kon ik op deze schijf een kopie installeren waarbij die verse Windows overschreven werd. Zal wel met indeling etc. te maken hebben gehad of MBR of zo. Het ziet er allemaal wat klungelig en amateuristisch uit, maar het werkte wel en het spaarde een paar tientjes. Het uurloon telt al lang niet meer bij mij.
 

Lange Pier

NCF Goeroe

ShadyAngel

Gevestigd lid
Als met "disk alignment" partition alignment bedoeld word kan deze met oa EaseUS Partition Master (alleen betaalde versie) hersteld worden. Al een paar keer gedaan met oude schijven.
 

Lange Pier

NCF Goeroe

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan