• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Advies Tablet laden aan een timer ?

  • Onderwerp starter Verwijderd lid 166019
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
V

Verwijderd lid 166019

Gast
Voor iemand die zo'n ding voor eerst heeft, en als eerste les zo'n beetje er bij kreeg dat het 't beste is niet meer dan 80 procent op te laden, wat de batterij wat zou sparen zodat die langer mee gaat. Zat ik te denken of een timer ook een idee is om hem aan te hangen. Dus eerst eens meten hoe lang die erover doet om van bv 20 Procent (wat ook werd aangeraden daar niet veel onder ter gaan) naar 80 procent te laden, die tijdsduur vervolgens op de timer in te stellen. Zie zelf geen bezwaar, vond op net niks hierover vreemd genoeg. Misschien hier iemand wat over te zeggen. Anders misschien een tip voor anderen (eigen risico uiteraard).

Ps, wel om denken dat je dus niet met nog bv 30 procent vol hem in plugt dan .
 
Installeer de app "Battery" en je kunt zowel de ondergrens als bovengrens instellen. Bij overschrijden kun je een gesproken waarschuwing krijgen of een visueel alarm.
De gesproken waarschuwing vind ik niet zo handig want hij blijft je maar roepen. Zo'n waarschuwing wil je niet de hele nacht naast je bed. Maar ook dat kun je instellen.
5fa93bba93576-Battery.jpg
 
Handig, dat die 'm ook voor je uitzet, zal vroeg of laat ook wel een app voor komen denk.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan