• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Tablet met beperkingen configureren

Status
Niet open voor verdere reacties.

Fre Vdb

Nieuw lid
Lid geworden
7 dec 2020
Berichten
1
Waarderingsscore
0
We zouden tablets moeten kopen en instellen zodat de gebruikers ervan slechts op 1 website kunnen en niets anders met de tablets kunnen doen. We zijn namelijk een vzw met een programma voor vrouwen met borstkanker. Tijdens de chemo zouden de dames een tablet krijgen met een platform (dat online staat). De bedoeling is dat deze dames enkel op dit platform kunnen en de tablet niet kunnen gebruiken om op andere sites te gaan of app's te downloaden enz...Weet iemand hoe we dit best kunnen aanpakken?
 
Als eerste heb ik de titel van je topic aangepast en het topic op de goede plek gezet.

Dan de vraag: om wat voor tablets gaat het hier? En waarom zou het ziekenhuis dat niet zelf regelen?
 
Wat een vaag verhaal, als ik eerlijk mag zijn. Tegenwoordig kun je bij het ziekenhuis inloggen via je digi-d. Waarom zou je dan een tablet moeten gebruiken waar maar 1 platform te vinden is. Dat kan toch ook op een normale tablet, telefoon of computer, via een goede beveiligde verbinding een platform aan kunnen maken? b.v. e-behandeling (dat hebben zorgaanbieders ook).
 
Praat eens met de IT afdeling van de kliniek?
 
veel te ingewikkeld
reset gewoon de tablet als ze ingeleverd worden.
en zorg voor een goed contract waarbij je de kostprijs kunt verhalen als ze gejat worden
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan