Tekst verdwenen in Messenger

truus22

Gewaardeerd
Beste mensen,

Sinds kort gebruik ik Messenger van Facebook. Afgelopen middag wisselden ik wat geschreven teksten met Messenger via mijn Laptop naar een contactpersoon. Zo te zien zijn mijn teksten verstuurd, want ze zijn blauw gekleurd en er staat een V-tje bij. Merkwaardig genoeg kan ik deze door mij geschreven tekst niet terugvinden op mijn Android Smartphone op de daar aanwezige App van Messenger. Wie weet hoe dat kan en wat kan ik doen om deze tekst toch via de App op mijn Smartphone te kunnen zien?
Ik gebruik mijn Wifi-verbinding hier thuis.
Ik hoor graag het antwoord,
Met vriendelijke groet,
Cor Jansen
 

Aarie25

Moderator
Team lid
Kijk eens of je hier iets aan hebt.

Alle berichten in Facebook Messenger verdwenen:

1.1 Mogelijke redenen
U hebt meerdere mogelijkheden voor uw berichten zoals het verwijderen en archiveren. Als u het bericht hebt verwijderd, u zult het niet meer vinden. Natuurlijk is het verwijderde bericht niet meer in uw Postvak IN, maar uw Facebook-vriend heeft het nog steeds. Dus, als u het bericht echt weer moet hebben kunt u hem / haar vragen om het naar u toe te sturen. Maar, als je het hebt gearchiveerd, is uw bericht verborgen en niet verwijderd.

1.2 Wat te doen
U zult de verborgen berichten in uw archieven terug vinden. Als u gekozen voor een bericht te archiveren en niet verwijderd, uw bericht is zeker in het Archief. Vind berichten doordat u:

  • De naam van uw vriend "in typt" in het zoekvak.
    Andere optie is om uw volledige archief te bekijken. Onder tabblad "Berichten" :
  • Klik op "Meer"
  • Selecteer "Gearchiveerd"
 

Aarie25

Moderator
Team lid
Zijn de beide apps wel aan elkaar gekoppeld?
Dus kun je op de smartphone zien wat er op de laptop is verstuurd?
 
Bovenaan Onderaan