• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Advies Thuiscomputer maken van netwerkcomputer

Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi Thomas, als er vrije slots voor geheugen aanwezig zijn, kan jij wat jij wil doen hoor.
Zorg er wel dat beide computers van de stroom zijn afgesloten!
Ongetwijfeld zal Windows daarna inderdaad sneller zijn.
 
Als je m naar de stort brengt loont het de moeite om de harde schijf en het geheugen eruit te halen en evt bij de andere PC in te bouwen.

Nu is 8 Gb voor gewoon gebruik ruim bemeten, als je nou de ene PC gebruikt voor windows ( die heb je nu al) en op de tweede eens Linux zet?

Kun je daar eens leuk mee spelen....
 
Hoi allen, beetje late response van mijn kant maar het is gelukt! Windows staat erop en werkt prima :) Iedereen bedankt voor de hulp hierbij! :)

Heb nog één andere vraag. Wij hebben nog zo'n zelfde computer van werk meegekregen. Kan ik nu het ram geheugen van die computer zonder problemen in deze computer stoppen? Zodat het van 4 naar 8 gb gaat? Zal dit de snelheid/performance van de computer verbeteren of is 4gb ook prima.
Die andere computer doen we namelijk toch niks mee (gaat waarschijnlijk naar de afvalstraat)

Bedankt :)
Waarom zou een PC sneller worden door meer geheugen?

Zou minder langzamer kunnen worden als er niet te hoeven worden geswapt naar het wisselbestand, meer niet.
Tis een leken veronderstelling dat het sneller wordt door meer geheugen, gewoon onzin, theoretisch wordt het juist langzamer omdat er meer geheugenadressen moeten worden uitgedeeld.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan