Whatsapp overzetten zonder telefoonbeeld

Post number 2 has been selected as best answered.

Migats21

Junior lid
Lid geworden
27 nov 2019
Berichten
62
Waarderingsscore
9
Punten
0
Leeftijd
19
Ik ben een tijdje niet actief geweest op dit forum omdat ik druk was met andere zaken.

Gisteren is mijn telefoonscherm kapot gegaan. Ik heb een nieuwe besteld en de bestanden die ik op mijn telefoon heb opgeslagen zijn allemaal geback-upt. Ik zou het alleen wel handig vinden als mijn Whatsapp berichten worden overgezet op mijn nieuwe telefoon. Is het mogelijk om dat te doen zonder dat ik mijn telefoonscherm hoef te gebruiken. Ik heb nog steeds een Whatsapp Web verbinding op mijn computer, maar ik kan mijn telefoon niet via USB verbinden.
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.202
Waarderingsscore
861
Punten
0
Leeftijd
41
Als jij een nieuwe telefoon binnen hebt, log je eerst in met jou oude Google account. Dan zet je Whatsapp op de telefoon, als je dan jou telefoonnumner verifieert, dan klik je op herstel en zal hij de backup uit Google Drive ophalen en is alles weer compleet.
 

Rubensky

NCF Goeroe
Forumleiding
Administrator
Lid geworden
17 okt 2011
Berichten
20.751
Waarderingsscore
316
Punten
0
Of alles weer compleet wordt is afhankelijk van de ingestelde backup frequentie. Als die op 1 dag staat, ben je maximaal 1 dag aan berichten kwijt.
 
TS
TS
Migats21

Migats21

Junior lid
Lid geworden
27 nov 2019
Berichten
62
Waarderingsscore
9
Punten
0
Leeftijd
19
Wat jullie eigenlijk willen zeggen is dat ik mij dus niet zorgen hoef te maken. Aangezien ik nooit aan de instellingen heb gezeten voor back-ups zijn er al wekelijks back-ups gemaakt. Ondanks mijn kapotte scherm kan ik nog wel whatsapp erop openen. Betekent het dan dat de komende tijd ook berichten worden geback-upt?
 

Rubensky

NCF Goeroe
Forumleiding
Administrator
Lid geworden
17 okt 2011
Berichten
20.751
Waarderingsscore
316
Punten
0
Theoretisch gezien wel. Maar ik zou als je toch nog WhatsApp kan openen even naar de instellingen gaan en het controleren. Mocht dat nog mogelijk zijn.

Eventueel zet je de backup dan (tijdelijk) ook even op dagelijks in plaats van wekelijks.
 
TS
TS
Migats21

Migats21

Junior lid
Lid geworden
27 nov 2019
Berichten
62
Waarderingsscore
9
Punten
0
Leeftijd
19
Theoretisch gezien wel. Maar ik zou als je toch nog WhatsApp kan openen even naar de instellingen gaan en het controleren. Mocht dat nog mogelijk zijn.
Nee. Is niet mogelijk. De instellingen zijn te zien op de blinde vlek van het scherm. Ik kan alleen het bovenste gedeelte van het scherm zien. En daar werkt mijn touchscreen dan weer niet. Ik heb whatsapp geopent door puur te gokken waar het icoontje zit en kan alleen aan het bovenste balkje zien of het gelukt is.
 

Rubensky

NCF Goeroe
Forumleiding
Administrator
Lid geworden
17 okt 2011
Berichten
20.751
Waarderingsscore
316
Punten
0
Ok. Denk dat je er redelijk zeker van kan zijn dat de backup automatisch gemaakt is.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan