Sticky Wifi paswoorden

willyke

Gevestigd lid
k ben overgestapt van winphone naar adroid, nu had ik graag mijn wifi paswoorden of overgezet of zichtbaar gemaakt zodat ik niet alles moet herbeginnen (telkens bij een eerste bezoek terug hun paswoord vragen)
Kan er iemand helpen?
Mvg
willyke
 

Rubensky

Moderator
Team lid
Die zal je toch echt (eenmalig) opnieuw in moeten toetsen.
 

Aarie25

Moderator
Team lid
Ik heb ook een Windows telefoon en het is niet mogelijk om wifi wachtwoorden zichtbaar te maken.
Dus zul je zoals Rubensky al aangeeft het allemaal opnieuw moeten doen.
Of de telefoon en modem moeten een wps functie hebben.


Met Wi-Fi Protected Setup (WPS) kunt u deelnemen aan een beveiligd wifi-netwerk zonder de netwerknaam en het wachtwoord in te voeren. Dit is een zeer onveilige verbindingsmethode en is in eerste instantie bedoeld voor apparaat-naar-apparaatverbindingen, zoals het verbinden van een netwerkprinter met uw Android-apparaat.
Om WPS in te stellen:
1 . Configureer uw router voor WPS
Uw router moet in eerste instantie worden geconfigureerd om WPS te ondersteunen, meestal via een knop op de router met het label WPS. Stel voor Apple AirPort-basisstations WPS in met behulp van het AirPort-configuratieprogramma op uw computer.
2. Uw Android-apparaat configureren voor gebruik met WPS
Android-apparaten kunnen verbinding maken met behulp van de WPS Push- of WPS PIN-methode, afhankelijk van de vereisten van uw router. De PIN-methode vereist dat u een achtcijferige pincode invoert om twee apparaten aan te sluiten. De Push Button-methode vereist dat u op de knop op uw router drukt wanneer u probeert verbinding te maken. Dit is een veiliger optie, maar u moet fysiek in de buurt van uw router zijn.
 
Bovenaan Onderaan