Opgelost Wifi wil niet

glompie

Gewaardeerd
Lid geworden
28 aug 2008
Berichten
1.281
Waarderingsscore
3
Punten
0
Locatie
Eindhoven City
Heb hier een Aspire 7730G. Bekabelt werkt het internet maar de wifi heeft een rood kruis erdoor.
Activeren geeft rechtsonder een pop-up voor vliegtuigstand. In apparaatbeheer staat Wifi Link 5100 AGN en die werkt correct. Knop FN +F3 zou de wifi aan moeten zetten maar doet niks. Andere FN combinaties werken wel voor andere dingen. OS is Win 10 education versie.

Misschien kan iemand zijn licht hierover schijnen want ik begrijp er niks meer van...
 
Laatst bewerkt:

GeWij

Gevestigd lid
Lid geworden
16 feb 2016
Berichten
482
Waarderingsscore
15
Punten
0
Leeftijd
46
Laptop eens uit en aan zetten, of alleen wifi adapter eens uit en aan ? Ps hier een acer waarvan wifi één of andere reden alleen doet na een keer in standby hebben gezet, heel toevallig als u ook zou hebben, maar wie weet.
 
Laatst bewerkt:

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.202
Waarderingsscore
861
Punten
0
Leeftijd
41
Heb je het stuurprogramma al eens verwijderd en de computer opnieuw opgestart?
 

Roxmarie

Gewaardeerd
Lid geworden
3 jul 2010
Berichten
1.081
Waarderingsscore
57
Punten
0
In het meldingencentrum van Windows zou maar zo de vliegtuigstand (waar je in startpost) over hebt per ongeluk aan kunnen staan?

Of een toetsencombinatie op je toetsenbord, helaas schijnt Windows dit slecht aan te geven of de pc in de vliegtuigstand staat.
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.202
Waarderingsscore
861
Punten
0
Leeftijd
41
Ja heb ik gedaan. Hij crasht ook als ik instellingen >> netwerk en internet open.
Wordt opnieuw Windows installeren denk ik...
Kijk eerst eens of een sfc scan helpt, mogelijk zitten er fouten in nou Windows.
De scan gewoon laten lopen en niet onderbreken, ook al blijft hij lang hangen op een bepaalde %
Aan het eind kun je zien of er fouten zijn gevonden en herstelt.

- Open het start menu en typ "cmd"
- Klik het zoekresultaat cmd (command prompt) met rechts aan en kies uitvoeren als administrator
- Bevestig de prompt met ja
- Typ daarna "sfc /scannow" en druk op enter
- Laat ook deze scan lopen en controleer of er fouten worden gevonden
- Voer de scan bij niet herstelde fouten opnieuw uit met "sfc /scannow"
 

Rubensky

NCF Goeroe
Forumleiding
Administrator
Lid geworden
17 okt 2011
Berichten
20.751
Waarderingsscore
316
Punten
0
TS
TS
glompie

glompie

Gewaardeerd
Lid geworden
28 aug 2008
Berichten
1.281
Waarderingsscore
3
Punten
0
Locatie
Eindhoven City
sfc /scannow had ik al gedaan. (Duurt een eeuw met die trage bak) Maar het probleem zat bij Windows of bij een update.
Ik had met een win7 cd geïnstalleerd en later geupgrade naar 10. Dat gaf op deze laptop problemen met Win updates en crashen van netwerk window.
Heb er alles afgegooid en nu rechtstreeks win10 erop gezet . En zonder ook maar iets aan drivers te doen werkt hij. Naast de vliegtuigstand knop staat nu een wifi knop en een hotspot knop.
 

Aarie25

NCF Goeroe
Forumleiding
Moderator
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
23.202
Waarderingsscore
861
Punten
0
Leeftijd
41
Dan ben je ook gelijk alle restanten van Windows 7 kwijt 😃
Fijn dat het weer werkt.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan