Aanschaf Windows XP gezocht.

danny g

Junior lid
Lid geworden
3 dec 2016
Berichten
67
Waarderingsscore
1
Punten
8
Heeft er iemand toevallig nog een oude windows XP liggen met SP3 (service pack 3) die hij verkoopt ? Met licentiecode wel te verstaan en indien mogelijk een 64bit versie.
 
Laatst bewerkt:

Barney38

Nieuw lid
Lid geworden
13 feb 2020
Berichten
3
Waarderingsscore
0
Punten
1
Leeftijd
82
Ik heb een XP Professional (nieuw in doos en nog gesealed), inclusief servicepack 2, engelstalig (uit Ierland).
De verpakking geeft niet aan of het om een 64bits versie gaat.
Je mag hem eventueel hebben tegen verzendkosten. Ik doe er niets meer mee.
 

Rubensky

Moderator
Forumleiding
Lid geworden
17 okt 2011
Berichten
20.128
Waarderingsscore
237
Punten
63
Je kan er ook een met SP 1 of 2 nemen. Je kan de SP namelijk gewoon ophalen op internet.
 

danny g

Junior lid
Lid geworden
3 dec 2016
Berichten
67
Waarderingsscore
1
Punten
8
@Barney38 : al dank voor de respons. Ik wacht echter nog even af of ik met zekerheid een 64bit vinden kan en met een beetje geluk tevens een nederlandstalige. Ik hou je aanbod echter in mijn achterhoofd, met reeds dank.

@Rubensky : kan je me toevallig ook een downloadlink geven waar ik eventueel een SP3 pack nog vinden kan voor de oude XP. Die van Barney38 kan is zodoende eventueel upgraden van SP2 naar SP3.
 

vanschagen

Heeft veel posts
Lid geworden
16 jul 2013
Berichten
10.360
Waarderingsscore
1
Punten
36
Leeftijd
75
link werkt niet???
 

maestro12

Junior lid
Lid geworden
26 mei 2020
Berichten
98
Waarderingsscore
19
Punten
8
Locatie
Roosendaal
ftp://pclabftp.cc.kuleuven.be/free/Service%20Packs/WindowsXP/Nederlands/
 

maestro12

Junior lid
Lid geworden
26 mei 2020
Berichten
98
Waarderingsscore
19
Punten
8
Locatie
Roosendaal
Heb ik ze zelf 10 jaar geleden al eens weggehaald en de link werkt nog steeds šŸ˜
 

Lange Pier

NCF Goeroe
Lid geworden
4 nov 2008
Berichten
25.340
Waarderingsscore
453
Punten
83
of ik met zekerheid een 64bit vinden
Die waren niet gebruikelijk, vaak alleen zakelijk, XP is eigenlijk alleen 32 bits.
Mag ik vragen wat je met die ouwe meuk wil?
 

GeWij

Gevestigd lid
Lid geworden
16 feb 2016
Berichten
293
Waarderingsscore
12
Punten
18
Leeftijd
45
Werkt die iso, bij mij eerst niet, maar lag aan pc denk ik achteraf, met pijn en moeite zelf van alles door elkaar gegooid die wel werkte. Dus als nog belang bij is. Voor een dell, XP home 32 bit, nederlands, install. wel veel groter zeg maar vast bij (veel dubbel voor de zekerheid, 101 eula's etc) in geval dat, maar niet een probleem lijkt me. (met wat extra gebruiksaanwijzing kreeg ik het hier dus wel voor elkaar daarmee).
 
Laatst bewerkt:

GeWij

Gevestigd lid
Lid geworden
16 feb 2016
Berichten
293
Waarderingsscore
12
Punten
18
Leeftijd
45
Ps, Al lijkt de animo er niet echt, maar werkte ook op asus moederbord.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan